Disapprovingly Bubbling Kaleidoscope - Walk Between The Raindrops

Kämpa för glöden

Alla som är gifta vet att man då och då måste försöka hitta den där glöden som man hade från början i relationen. Och det kan man ju göra på olika sätt men jag antar att det allra enklaste är att bara få lite ensamtid. Så nu i helgen så har jag checkat in mig och maken på ett bed and breakfast i trelleborg. Och det är minst sagt välbehövligt!! 

Nu har vi tre små ungar och det tär och tar minst sagt på vår relation, även om vi inte vill det. Så blir det ju automatiskt och det är inte dåligt, onormalt eller konstigt. Utan det är bara så det är, och det får man bara jobba utifrån. Självklart så tar det ju på relationen om man alltid bara har varit två, bara haft tid för varann och kunnat lägga all energi på varann och ingen annan och sen - plötsligt - så ploppar den ena parten ut tre små liv. Tre små liv som är deras uppgift att ta hand om. Tre små liv som nu är ert ansvar att ta hand om. Som ni nu måste ta hand om på fulltid och lägga all er energi på. Så om man måste ändra på sitt fokus så är det klart att det blir lite annorlunda och det kan ta ett litet tag att komma till rätta med och det är ju inte precis så att man får en liten tid på sig att anpassa sig, för det är inte så det fungerar med barn haha även om man kanske skulle önska det ibland. 

Men ibland behöver man en liten get away så att man komma hem och leva det bästa livet som man kan igen och vara en sån bra förälder till sina barn som man kan.