Disapprovingly Bubbling Kaleidoscope - Walk Between The Raindrops

Kul jobb

Det finns många olika typer av jobb och vissa är roligare än andra och vissa låter som ett jobb som man skulle önska sig som en liten flicka. Som att jobba på hunddagis är ett sådant jobb som man skulle vilja ha som en liten flicka och det skulle säkert vara väldigt kul att jobba med det.

Det är ju superbra att det finns hunddagis för alla som behöver hjälp med sin hund när dom är på jobbet eller liknande. Der finns ett hunddagis i solna, ja det är ju jätte bra att det finns olika typer av dagis ås att man kan få hjälp med det som am behöver.

Bra att det finns bra hjälp att få

Ja det är ju så bra och det vore kul att få prova på att jobba med det för jag kan tänka mig att det är lite roligt att få jobba med hundar hela dagarna.
Och om man har en hund så är det ju toppen att man har någonstans att få hjälp när det väl behövs. Ja det är så bra att man kan få hjälp med det när man ska på semester eller liknande ja det är verkligen något som alla behöver hjälp med när man har hund och ska på semester. Det är inte alltid så lätt att hitta hundvakt och då är ett bara alternativ att kunna betala för det och så blir det bra och lättare att åka iväg på semester och utan att vara orolig utan veta att sin lilla hund är i trygga händer och har det kul med andra hundar som den kan leka med hela dagarna. Ja det är ju toppen om den också får lite semester. Det kan den vara värd och det är ju härligt att alla i familjen får semester och mår bra och så.